logo-image

Gammal ladugård får nytt liv

Jag har hittat en gammal ladugård som nästan pratar med mig! Den säger "kom till mig och ge mig ett nytt liv" nästan lite så som man kan se i program med Ernst på TV. Den har stått tom och öde några år så jag vet att det skulle krävas takläggning av proffs, ny panel och att man sedan inreder den på ett snyggt sätt. 

Min dröm är att skapa en lokal där man kan erbjuda bröllop, konferenser och fest - till bra pris. Det vore inte så svårt tror jag. Det handlar nog mest om att ha kapitalet och sen hitta rätt hantverkare. Jag har faktiskt redan pratat med ett par företag och med en budget på cirka 400 000 kr så kan min dröm bli sanning. 

Skulle det bära sig?

Den stora frågan är ju om det skulle bära sig med ett sånt äventyr? Hur lång tid skulle det ta att få tillbaka investeringen och sedan börja tjäna pengar? Där behöver jag sätta mig ner ett par dagar och räkna. Men om jag erbjuder full service för bröllopsfester med allt från ceremoni till övernattningsmöjligheter så kan man ju också ta rätt bra betalt. 

Att laga maten är ju inga problem, då slipper man cateringföretag som ska ha sin del av kakan. Drömmen är i högsta grad i liv och får jag bara fundera några varv till så kommer jag nog allvarligt fundera på att lägga ett bud till de som äger gården idag.  

23 Jan 2024