logo-image

Smarta kameror för övervakning

Idag finns det ju ett stort utbud av olika sorters kameror som man kan ha för att övervaka saker och ting. Det går dels att ha en övervakningskamera hemma, både inne och ute, dels på företaget, samt att det även finns åtelkamera för att sätta i skogen. En åtelkamera har man då för att övervaka djur, antingen för jakten eller för att man stödfodrar och vill se hur det går. Du kan köpa åtelkamera på nätet så väl som en övervakningskamera utomhus. 

Ha koll på det du äger

Genom att köpa övervakningskamera utomhus och montera den på lämplig plats så kan du ha bra koll på din egendom. Det gör att du kan rikta den mot huset, eller mot ditt garage eller förråd. Det gör att om du råkar ut för något så filmas det. Det gör det lättare för polisen att kunna hitta de skyldiga. Även företag har nytta av att övervaka sina byggnader med mera. 

Visa inte att du är bortrest

Även om du har en kamera hemma så ska du inte tala om att du reser bort. Tillfället gör tjuven som det heter och de går gärna in i hem där det inte är någon hemma. Det finns många sätt att lura tjuven att du är hemma. Det genom timers, ha grannar som tar in post, klipper gräs eller skottar så väl som ställa bilen på din uppfart. Undvik att skylta på sociala medier att du inte är hemma. 

4 Nov 2020