logo-image

Män med stil, väljer rätt bil

Det är inte bara när det gäller att klä sig rätt, med mode och liknande som det gäller att ha stil. Att köra rätt bil, kan vara en statuspryl, och ge dig en stil eller approach som just du är ute efter. Om du vill ha en bil, med stil, så ska du satsa på en Peugeot från Jonsson Bil. Som auktoriserade återförsäljare så har de utöver de senaste bilarna, även den senaste tekniken och de kan allt om detta märke. Om du hellre vill ha en billigare bil, men ändå med stil, så har de även begagnade bilar av andra märken. Du hittar Jonsson Bil i Nasta, utanför Örebro, där de har en bilhall, samt även en bytbil. Vill du ha mer info om Jonsson bil så läs på Sveriges Motorportal, eller besök deras egen hemsida. De finns även på Facebook.

Behov av service och reparationer

Om du har behov av andra saker så som reparationer, service eller någonstans att förvara dina däck på, så erbjuder Jonsson Bil:

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Serviceverkstaden tar hand om din bil och du kan få låna en annan så länge. Du hittar även reservdelar hos Jonsson Bil, samt att du kan lämna in dina däck för att förvaras på deras däckhotell. Besök Jonsson Bil, de månar om dig som kund och hjälper till med det mesta. Du får hjälp från det att du köper din bil, till mycket mer.

28 Aug 2015