logo-image

Res till Påskön med Inca Tours

Inca Tours har organiserat oräkneliga, oförglömliga resor till Sydamerika under dryga 30 år som man drivit denna Sydamerikainriktade resebyrå. Med Inca Tours får du skräddarsydda resor till denna färgsprakande kontinent och man kan resa både solo eller i grupp. Inca Tours är Sydamerikaexperter och alla som arbetar här har givetvis själva besökt de olika platserna. Vill du få ut så mycket som möjligt av din rea till Sydamerika så låter du Inca Tours leda din resa.

Resa till Påskön

Påskön är ett mycket spännande resmål i Sydamerika. Det är en ö i Stilla Havet, till väster om Chile. Det är en ganska avlägsen ö med 200 mil till närmaste bebodda ö.

Med Inca Tours kan man kombinera sin resa till Påskön med att uppleva Peru, rundresor och paketresor är Inca Tours specialitet. Man landar då i Perus huvudstad Lima och följer sedan med på en mycket väl sammansatt resa där allt från stprstadsliv till spännande utflykter, spektakulära sevärdheter och - givetvis - en resa ut till Påskön ingår. Man kan läsa mer om denna oförglömliga paketresa på Inca Tours hemsida.

Bo på Påskön

Det finns en svensk som valt att bosätta sig på Påskön och hans historia intresserar säkert dig som är sugen på att resa hit. Läs gärna artikeln om Marcus Edensky, som lever halva livet på Påskön och resten av livet i Ängelholm. Kontrasterna är skarpa men Markus och Alicia menar att de olika platserna kompletterar varandra. Det är väldigt inspirerande läsning!

Läs på om Påskön

Innan man reser till en plats som Påskön, eller någon annan destination i Sdamerika eller resten av världen, så är det givet att man vill lära sig så mycket intressanta fakta om platsen som möjligt. För detta är Wikipedia en oslagbara källa. Läs om Påskön på Wikipedia innan du reser, så är du väl förberedd!

1 Jun 2015